Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

6,1 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
6,0
Comfort
6,0
Locatie accommodatie
6,8
Faciliteiten
5,7
Personeel
6,1
Waar voor uw geld
6,1
Beoordelingen
    Sara
    nl
    7,5
    19 november 2017
    Prima voor 1 nacht
    Kitchenette heeft geen pannen en bestek. Verder van downtown LA.
    Ruime studio met goeie kitchenette. Prima bed en douche. Dichtbij LAX
    Steppie
    nl
    7,9
    12 november 2017
    Fijn en dicht bij het vliegveld
    Beetje prijzig voor 1 nacht
    Schone grote kamers
    us
    5,0
    6 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,1
    31 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    5,8
    31 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tim
    nl
    2,5
    20 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    LV
    nl
    4,6
    14 oktober 2017
    Dure kamer in onveilige wijk
    Slechte (gevaarlijke) wijk, veel zwervers en verslaafden die voor je deur rondhangen (kamers zijn op begane grond, direct aan parkeerplek). Niet te adviseren om 's avonds de kamer te verlaten.
    Ruime kamer, wifi werkte goed, mogelijkheid tot laat inchecken
    irenka
    nl
    4,6
    14 oktober 2017
    er zijn vast betere motels in zelfde prijsklasse en locatie te vinden.
    we hadden eerst een kamer waarvan de balkondeur niet meer op slot kon, terwijl deze grensde aan een balkon die gedeeld werd met een andere kamer. hierna een kamer gekregen aan de achterzijde van het pand zonder balkon maar uitzicht was erg treurig. Keuken was aanwezig maar geen keukengerei om mee te koken, personeel hielp wel meteen toen we aan gaven dat het slot niet werkte maar om nou te zeggen dat ze er erg veel zin in hadden...nee niet bepaald. In de omgeving van het hotel was er niet veel te doen.
    bed was redelijk goed. Dicht bij het vliegveld en erg dichtbij Alamo waar we onze huurauto vandaan hadden.
    Michel
    be
    8,3
    12 oktober 2017
    Ruim en redelijk goedkoop motel vlak bij de luchthaven, een ideaale uitvalsbasis om LA te ontdekken
    De buurt is vlak bij de luchthaven en daardoor wat somber. Het motel was toch nog bijna een uur lopen vanaf de luchthaven omdat je er helemaal omheen moet. Gelukkig vonden we de volgende dag de gratis pendelbus.
    Kamer met 2 bedden geboekt. Bij aankomst bleek het 2de bed in een andere afgesloten ruimte te staan (2 kamer appartement). Zeer prettig. Verder was de (gecombineerde) kamer groot en comfortabel, dus een positive verrassing. Er is een bus en tram station op 1 minuut lopen (LA dagkaart voor 7 dollar) en een gratis pendelbus van dat station naar de luchthaven.
    nl
    7,5
    9 oktober 2017
    niets
    Dicht bij vliegveld en car return Alamo. Prima locatie. Ook restaurants en winkel in de buurt.
    Liesbeth
    nl
    2,9
    2 oktober 2017
    complete keuken met koelkast en vies gasfornuis. Alleen, geen pannen, bstek, borden etc. wat heb je dan aan een keuken. Het zwembad durfden we niet te gebruiken. Was ranzig. verf was overal afgebladderd. Vloerbedekking was vies. Personeel zeer onvriendelijk. Slechtste kamer gedurende onze reis. Zou t zterk afraden. Chinese eigenaar
    niks
    Pietje
    nl
    4,6
    24 september 2017
    Acceptabel maar niet voor herhaling vatbaar
    Kamer, matras en duur inchecken.
    Parkeren was geen probleem
    Sandra
    nl
    7,1
    17 september 2017
    Prijs-kwaliteit prima
    - zwembad kwam niet heel hygiënisch over
    - locatie vlakbij vliegveld - ruime kamer, wel wat gedateerd - goede kwaliteit wifi
    Cornelis
    nl
    6,7
    7 augustus 2017
    ruime kamer met stoelen. dicht bij airport kamer op bovenste verdieping (2-laagsbouw)
    Alexander
    es
    6,2
    24 juli 2017
    het is wat het is voor wat je betaald.
    Budget hotel, dus alles is een beetje budget. Er was een keuken bij de kamer maar geen servies, bestek of pannen. Je krijgt waarvoor je betaald. Hoewel de keuken dus niet gebruikt kon worden was het juist daar niet goed schoon.
    Vriendelijk personeel, de kamer ziet er van binnen beter uit dan van buiten. Je komt hier omdat het goedkoop is, niet vanwege de locatie. Vlakbij het vliegveld, maar geen lawaai. Bed was goed, kamer was schoon.
    Lucas
    nl
    5,0
    17 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Gunther
    be
    6,2
    16 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    TK
    nl
    6,2
    9 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Alexander Schelbergen
    nl
    7,9
    30 juni 2017
    Net hotel onderhoud kan beter.
    Onderhoud kan beter. Sommige stopcontacten zitten los. Koelkast helt naar voren als he de deur open doet. Zwembad is klein en kan netter.
    Goede ligging vlak bij de luchthaven. Ruime kamers. Vlakbij bus en metrostation. Meeste hotelmedewerkers spreken engels op enkele na.
    Nicole
    nl
    6,7
    20 juni 2017
    Gunstige ligging bij vliegveld en car returns
    Personeel was onvriendelijk en niet behulpzaam.
    Locatie
Beoordelingen worden geladen
Sluiten